Färgglada bebis och barnkläder

Vi på Småfrön försöker ständigt att bli bättre, vi nischar oss genom att ta in färgglada bebiskläder, barnkläder, prematurkläder och unisexkläder till barn i åldern 0 till 6 år. I utbudet finns välkända märken som Love Frankie, Kinamockaskogen, Snoozy, Eggkids, Pololo mfl. Är man osäker på storlekar på plaggen så har vi en utförlig storleksguide till barn på hemsidan, det kan vara ett tips att se över den innan man beställer sina kläder, speciellt om man beställer kläder till andra barn än sina egna.

Bra att veta är också att varje enskilt klädesplagg/produkt i butiken har en egen beskrivande text där man kan se måttangivelser, allt för att underlätta för kunden.

En annan sak som med fördel underlättar är att butiken håller öppet dygnet runt, alla dagar om året. Du som kund kan då enkelt när det passar dig, med ett par musklick, klicka hem ordern i lugn och ro. Efter varje lagd order skickar vi med Posten så att paketet kommer hela vägen hem med undantag att man i vissa fall får hämta ut paketet hos sitt närmaste postombud. Vi har valt Posten som vår leverantör för att det innebär snabba leveranser för kunderna som handlar hos oss.
Rea barnkläder och andra erbjudanden
Allt som oftast erbjuder vi rabatter och andra förmånliga erbjudanden på barnkläderna vi säljer. Det kan exempelvis vara i form av tävlingar där vi lottar ut valfri produkt ur butiken men också rabattkoder , veckans vara, gratis frakt etc. Rabattkoderna gäller under en specifik tidsperiod för hela eller delar av vårt sortiment. Veckans vara innebär att vi under varje vecka väljer ut ett särskilt plagg som vi kraftigt prissänker under sju dagars tid för att sedermera sätta till normalt pris igen. Ibland har vi också enskilda erbjudanden för de som följer oss på Fb, dvs. de som ”Gillar” Småfrön Barnkläder över facebook, vill man ha tillgång till dessa bör man följa oss där. Vi har givetvis en egen rea avdelning i butiken som vi kallar rea barnkläder, samtliga produkter i den kategorin är kraftigt nedsatta i pris.
Prematurkläder för de minsta
Vi erbjuder även prematur ifrån det ekologiska barnklädesmärket Röda Hund. Till hösten kommer utbudet av barn och prematurkläder att utökas, då tar vi in ett annat ekologiskt svenskt märke, Duns of Sweden. Duns gör färgglada barn och bebiskläder som passar in i vår butik. Andra nyheter ansluter också, håll utkik kanske är det något för dig.

Det här inlägget postades i Kläder. Bokmärk permalänken.