Byta ut

Om man tappar bort en förlovningsring så kan det kännas som världens sorg, men det går faktiskt att byta ut förlovningsringar som kommit bort. Det är ganska vanligt att man tappar bort en ring som kanske inte alltid sitter på fingret. Då förlovningsringar läggs åt sidan så kan de komma bort i det egna hemmet. Ringen låg ett ögonblick på handfatet och sedan hamnade den i avloppet utan att någon märkte. Det är sådant som händer och inget att bli ledsen för.

 
Det man ska göra då man skaffar förlovningsringar är att se till att designen är noga dokumenterad. Detta gäller särskilt för förlovningsringar med unik design. Det blir lättare att återskapa förlorade förlovningsringar när guldsmeden tydligt kan se hur ringen var utformad. Om man har skaffat förlovningsringar som inte var specialtillverkade och inte längre producerats så kanske det är dags att skaffa nya ringar.

 
Faktum är att man kan se en förlorad förlovningsring som ett tecken om att det är dags att uppgradera. Kanske är det helt enkelt dags att gifta sig och därmed skaffa helt nya vigselringar eller så kan man se fram emot en ny förlovningsring som är ännu finare än den man tappade bort. Det viktigaste är att inte lägga ner för mycket tid och kraft på att vara ledsen över förlorade förlovningsringar. Ta bara en tur online och se på alla vackra modeller som erbjuds. Det borde vara tillräckligt för att humöret ska bli bättre och lusten att skaffa en ny ring ska väckas.

Det här inlägget postades i Accessoarer. Bokmärk permalänken.