Vad är Hosted Exchange?

Hosted Exchange 2010 från Ipeer är en e-postlösning som skapats i syfte att hjälpa små och medelstora företag. Tjänsten riktar sig till företag som vill slippa att på egen hand drifta sin e-postserver och i stället kunna fokusera mer på sin kärnverksamhet.

Med Hosted Exchange 2010 från Ipeer får ni alla de fördelar och funktioner som redan finns i systemet, samtidigt som ni slipper dyra investeringar i exempelvis en egen e-postserver med allt vad det innebär, såsom hårdvara, mjukvara, infrastruktur, underhåll och extra arbetskraft.

Hosted Exchange 2010 är en enkel och kostnadseffektiv lösning för dig som på bästa sätt vill effektivisera ditt företags hantering av e-post. Med tjänsten Hosted Exchange 2010 får du enkelt full åtkomst till all information du behöver, även då du inte befinner dig på kontoret. Dessutom får du ut mer av e-postsystemet, vilket medför att de anställda kan åstadkomma mer.

Att drifta sin e-postserver på egen hand är kostsamt, tidsödande och krångligt. Med Hosted Exchange 2010 från Ipeer kan du uppleva bekvämligheten med tjänsten som hanteras av kunnig och erfaren personal.

Tiden är sedan länge förbi då ett företag drevs med anställda som endast jobbade individuellt. Med Hosted Exchange 2010 och MAPI kan samtliga anställda dela uppgifter i kalendrar, mappar och kontakter. Med Microsoft Exchange som e-postserver och Microsoft Outlook som e-postklient blir företaget mer effektivt och de anställda kan på minimal tid dela uppgifter och boka möten.

Fördelen med Outlook som e-postklient är att programmet alltid är tillgängligt på skrivbordet, i webbläsaren samt även i mobiltelefonen tack vare ActiveSync. Den stora fördelen är alltså att dina anställda alltid kan vara anslutna oavsett om de befinner sig hemma, på kontoret eller är på resande fot. Då du alltid är ansluten till samma exchange server förblir inkorgen synkroniserad, oavsett vilken Outlook-klient du använder. Kontakten, sammanhållningen och effektiviteten är a och o. Med Hosted Exchange 2010 är det möjligt. Hosted Exchange 2010 är en kostnadseffektiv, bekväm och enkel lösning för att ditt företag och din arbetsplats ska blomma.

Med Hosted Exchange från Ipeer kan ni slappna av och fokusera på er kärnverksamhet. E-postservern driftas dygnet runt av kunnig och erfaren personal som ser till att allt som har med er exchange server och e-post att göra fungerar felfritt. Du och alla anställda får mer gjort med Hosted Exchange 2010, tjänsten innehåller allt ni behöver.

E-post är idag en av företagens viktigaste funktioner, oavsett vilken inriktning ni har. Vi lever i en tid då vi har krav på oss för ökad tillgänglighet och säkrare lösningar. Låt då experter ta hand om era e-postlösningar med Hosted Exchange 2010. Hosted Exchange hos oss innebär att det är vi som tar fullt ansvar för driften av er exchangemiljö och ni betalar endast en fast avgift per månad och användare.

Det här inlägget postades i IT. Bokmärk permalänken.