Mäklare

Idag så har bostadsmarknaden svalnat lite och det som förut varit en säljares marknad har blivit lite mer av en köpares marknad. Det verkar som att priserna börjat stabilisera sig och det går inte längre lika fort att avyttra bostäder som för något eller några år sedan. Det är en liknande trend vare sig det gäller stora mäklarfirmor av bostäder i storstadsregioner som Stockholm och Göteborg eller för mäklare Karlstad med omgivning och för dem som går i säljtankar kan det vara bra att försöka styla och piffa upp så mycket det bara går för att göra hemmet så attraktivt som möjligt på en allt svalare marknad.

Att stå ut lite i mängden men ändå hålla ett neutralt och ganska opersonligt tema i inredningen kan vara svårt och det kan vara värt att ta hjälp av homestyling online och homestaging firmor samt kanske en städfirma om det behövs en rejäl upprensning. Ett bra första intryck är viktigt och med rätt hjälp och kontakt med rätt mäklarfirma så kan det vara fotografier från huset eller lägenheten som ger det absolut första intrycket. Men att hålla vid trädgården och se till så den är prydlig alternativt hänga upp något dekorativt på lägenhetsdörren är definitivt något som kan vara positivt och ge bra signaler vid en visning av hemmet.

Att få ut maximalt vid en eventuell affär är inte omöjlig trots ett vikande intresse om man kan få hemmet att se attraktivare ut än sina konkurrenter.

Det här inlägget postades i Hus och hem. Bokmärk permalänken.